Simpoziumu Senovės Grakijoje vadinta vakarienės dalis, kurioje, malonumo vardan, buvo mėgaujamasi vynais, lydimais intelektualių diskusijų. Dabar įprasti simpoziumai nukrypo į pastarąją dedamąją. Kviečiu grįžti prie šaknų ir sudalyvauti simpoziume su visomis dalimis.
Simpoziarchas – Mykolas Lepeška.
KAS?
Tai 2 val trukmės online patyriminė skonių dermės laboratorija, praturtinta sultingomis gastronomijos istorijos razinkomis: nuo 1.9 mln. metų senumo įvykių, leidusių mums tapti žmonėmis, iki pastarųjų dienų neuromokslų atradimų.
KAM?
Skonių atradėjams grupėmis nuo 6 iki 500 asmenų.
KAIP?
Kiekvienas dalyvis gaus laboratorinę įrangą – laboratorinius akinius, Petri lėkštutes, įrankius ir darbinį įvairių skonių ingredientų rinkinį.
KĄ VEIKSIME?
Kartu leisimės į atradimų kupiną kelionę, kaip nuo amžių amžinųjų iki dabar keitėsi gero skonio supratimas ir koks jis kiekvienam iš mūsų.
VERTĖ ĮMONĖMS?
Simpoziarcho patirtis organizacijų konsultavime leidžia į simpoziumo audinį įpinti Jūsų organizacijai svarbias žinutes, stiprinti ir įkvėpti komandinę dvasią.
Simpoziumo rekvizitas suteikia daug galimybių darbdavio įvaizdžio formavimui (angl. – employer branding). Juo darbuotojai, tikėtina, dalysis socialiniuose tinkluose.