[email protected]
A
Pardavėjas
Amberton Green SPA Druskininkai

  • 4 apžvalgų

Svečių atsiliepimai

Rodoma 1 - 4 iš 4
P

Paroc UAB

08/09/2023 09:52

Vieta, kai norisi tikro poilsio.

Organizavome renginį verslo partnerėms. Visos liko sužavėtos bendra viešbučio koncepcija. Didelį įspūdį paliko asmeninis dėmesys, viešbučio išplanavimas, apšvietimas, nekalbant apie nuostabias prie kūno linkių prisitaikančias lovas, pagalvių menių, 24 h. veikiančią baseino zoną ir kitas šį viešbutį išskiriančias detales. Dar kartą noriu nuoširdžiai padėkoti viešbučio personalui ir Placer.lt platformos komandai už profesionaliai suorganizuotą renginį, šiltą ir jaukų priėmimą.
K

Kristina Š.

06/08/2023 17:37

Rekomenduojame

Neseniai buvome šiame viešbutyje ir likome labai patenkinti absoliučiai viskuo. Kelionė buvo nupirkta per šią platformą ,,Pacer". Kadangi į viešbutį atvykome su šuniuku, gavome savo augintiniui guolį, dubenėlius. Šuniukas buvo pavaišintas skaniukais . Registratūros darbuotojai buvo draugiški ir paslaugūs, atsakė į visas iškilusius klausimus. Užsisakę buvom liukso klasės kambarį, jame buvo miegamasis, šalia svetainė su nedidele virtuve. Lovos išmanios, galim paprašyti planšetę ir pamatoti miego kokybę. Kambaryje skamba atpalaiduojanti muzika. Beje, muziką gali valdyti savo telefonu. Taip pat yra kavos aparatas, plaukų džiovintuvas, mini baras, kondicionierius, seifas, garų lygintuvas. Darbuotojai savo darbą atlieka kruopščiai ir atsakingai, rūpestingai, visada su šypsena. Pusryčių maistas puikus, skanios šviežiai spaustos sultys arba prosecco  Viskas buvo tobulai
L

Laura Dromantė

06/05/2023 09:08

Laura D.

Vienareikšmiškai, geriausias viešbutis Druskininkuose. Viskas viename, miesto centras, ramybė, upelis, miškas, puikus aptarnavimas, restoranas, baseinas, SPA. Norintiems pabėgti nuo šurmulio, rekomenduoju.
K

Kristina Kristina

11/30/2020 13:40

5 žv. aptarnavimas

Rekomenduoju "Miego SPA" ieškantiems ramybės, turintiems miego sutrikimų, norintiems išsitirti miego fazes ir išsimiegoti išmaniojoje lovoje , skaniai pavalgyti. Servisas 10-10!
Rodoma 1 - 4 iš 4