Vynas yra istorija, kultūra, paslaptys ir… gurmaniškas malonumas.
Nuo XIV a. vokiečių bajorai vynuogynus veisė šiauriuose kraštuose. Tikėtina, kad XVI a. vynuogynas augo Ilzenbergo dvare. Vynas buvo brandinamas skliautuotuose gotikiniuose rūsiuose, kurie dvaro rūmuose išliko iki šių dienų.
Tradicijos grįžta. 2019 m. įveisėme didžiausią vynuogyną Lietuvoje. Čia gimsta unikalūs ILZENBERG vynai, brandinami rūmų rūsiuose.
Vyno meistras Andrius Diliautas – savo srities profesionalas, virš 20 metų augina ir veisia vynuoges, gamina iš jų vynus, pelniusius daugybę apdovanojimų. ILZENBERG vynai – tai unikalūs receptai. Senųjų dvariškų tradicijų ir šiuolaikinių technologijų derinys išsaugo vynų natūralumą bei geriausias skonio ir aromato savybes.
100% rankų darbo, pagaminti su meile.
Degustacijose ragaujami vyndario A.Diliauto pagaminti 6-8 rūšių vynai. Natūralios fermentacijos vynai pasižymi išpuoselėtu skoniu ir aukščiausia kokybe. Kartu pateikiami derantys dvariški užkandžiai.